Wat is jouw talent?

Learning Consultant

"Spreekt het uitdenken en ontwikkelen van bijzonder slimme online leerconcepten jou aan? Kun jij verwondering in leren creëren? Smart Learning Company is op zoek naar jou! Bekijk onze nieuwsberichten voor de vacature. Zien we je snel?"  

Victor Bensch

“Met de combinatie van techniek en vormgeving op een speelse manier tot oplossingen komen.”

Floor Reijerink

“Mijn creativiteit en oplossingsgerichte instelling inzetten om niet alleen een leerzame en effectieve e-learning neer te zetten, maar die leren ook leuk maakt.”

Romy de Lange

“Het ontwikkelen van creatieve en interessante content om er voor te zorgen dat de zichtbaarheid binnen de markt wordt vergroot.”

Thomas Groot Zwaaftink

"Op een creatieve en gestructureerde manier het vraagstuk analyseren, om zo op een efficiënte wijze tot de beste grafische oplossing te komen."

Mirthe Dingemanse

"Verwondering in leren creëren. Samen op zoek naar de beste leeroplossing om elkaar en organisaties scherp te houden en succesvol te maken!”

Imke van Kats

“Met een kritische blik innovatieve online leerconcepten bedenken en uitwerken.”  

Arjen Aue

“Met een scherpe blik en een goede tekenhand als basis, laat ik mijzelf en anderen graag inspireren. Ik conceptualiseer, creeër en zoek naar de juiste vorm en interactie.

Hilde Dijksterhuis

"Het ontwikkelen van effectieve en boeiende e-learning die bijdraagt aan de groei van de organisatie en de groei van de medewerker."

Nadine berghorst

"Met passie vraagstukken van de klant analyseren en slimme leeroplossingen bedenken die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en aan de groei van de organisatie."

Demi Chau

"Het ontwikkelen van effectieve e-learning om zo het leren en de ontwikkeling van mensen zo goed mogelijk te ondersteunen."

Naima Saaidi

"Ik daag individuen uit door ze te enthousiasmeren en inspireren om hun zelfvertrouwen te vergroten en in beweging te brengen.”

Milja de Vendt

"Met passie en inspiratie creëer ik bewustwording in eigen kracht, met als uitgangspunt persoonlijke ontwikkeling."

Evert van Strien

"Met enthousiasme en positieve energie breng ik mensen in beweging en daag hen uit hun talenten te ontdekken. We vallen een paar keer en staan nog vaker op!”

Joëlle Brosky

"Vanuit een gezonde gedrevenheid relaties opbouwen, meedenken en plannen maken om mensen te ontwikkelen en klantinteractie in de volle breedte te verbeteren."

Hester Mager

"Vol vertrouwen uitdagende doelen creëren, de weg er naartoe overzichtelijk maken en samen met een bewust geselecteerd en enthousiast team de successen behalen."

Marlies Smalley
Marlies Smalley

"Bijdragen aan het creëren van rust, efficiënt teamwork en een goede samenwerking met klanten en kandidaten."

Niels van den Bosch

"Met mijn gevoel voor cijfers breng ik financieel perspectief, maar denk ik ook mee over haalbare mogelijkheden om zo de juiste synergie te creëren en de organisatie naar een volgend niveau te helpen."

© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign