Wat is jouw talent?

Esther Weerts

"Door een grote interesse in de ontwikkeling van mensen zoekt Esther altijd naar de meest effectieve leeroplossingen. Ze werkt met veel enthousiasme en creativiteit aan het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s en e-learnings.’’

Jorik Algera

"Zelf leren en anderen laten leren: twee passies van Jorik. Met zijn kennis over het ontwikkelen van e-learnings maakt hij leerzame en leuke leeroplossingen voor ieder persoon en iedere organisatie."

Veerle Visser – Veeger

"Als psycholoog met een strategische blik denkt Veerle graag mee met klanten én collega’s over duurzame ontwikkeling. Zij doet dit op heldere, constructieve en enthousiaste wijze met oog voor het individu en het resultaat."

Patricia Gomes

"Patricia heeft een positieve houding gericht op het opbouwen van goede relaties met klanten en collega’s. Ze heeft aandacht voor anderen, geeft ondersteuning en moedigt andere graag aan. Haar motto is; we gaan er samen voor!"

Kiki Pols

"Door rekening te houden met de randvoorwaarden kwaliteit, tijd en budget kan Kiki klanten helpen om tot het beste leerontwerp te komen. Haar kritische blik komt hier goed van pas door eerst de vraag achter de vraag te stellen."

Learning Consultant

"Spreekt het uitdenken en ontwikkelen van bijzonder slimme online leerconcepten jou aan? Kun jij verwondering in leren creëren? Smart Learning Company is op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature. Zien we je snel?"  

Magda de Wit

"Door haar grote leergierigheid en sterke analytische skills maakt Magda leervragen van organisaties makkelijk concreet. Bevlogen werkt ze daarna aan het ontwerpen en ontwikkelen van krachtige e-learning en opleidingsprogramma’s."

Viktor Bensch

“Met de combinatie van techniek en vormgeving op een speelse manier tot oplossingen komen.”

Floor Reijerink

“Mijn creativiteit en oplossingsgerichte instelling inzetten om niet alleen een leerzame en effectieve e-learning neer te zetten, maar die leren ook leuk maakt.”

Mirthe Meeuwisz

"Verwondering in leren creëren is de missie van Mirthe. Met haar positieve energie is ze continu op zoek naar de beste leeroplossingen om collega’s en organisaties scherp te houden en succesvol te maken."

Arjen Aue

"Met een scherpe blik en een goede tekenhand als basis inspireert en verrast Arjen zichzelf en anderen. Hij conceptualiseert, creëert en zoekt naar de juiste vorm en interactie."

Hilde Dijksterhuis

"Hilde krijgt energie van het ontwikkelen van boeiende e-learning en opleidingsprogramma’s. Ze brengt haar vak met enthousiasme over aan anderen als onze vaste trainer voor e-learningsontwikkelaars."

Demi Chau

"Demi werkt dagelijks met veel plezier en zorgvuldigheid aan het ontwikkelen van effectieve e-learning. Het is haar doel om daarmee het leren en de ontwikkeling van mensen zo goed mogelijk te ondersteunen."

Joëlle Brosky

"Met een grote gedrevenheid denkt Joëlle mee met organisaties en geeft ze advies over ontwikkelprogramma’s. Ze heeft een passie voor klantcontact en in het ontwikkelen van de professionele vaardigheden van medewerkers op alle niveaus."

Hester Mager

"Hester creëert vol vertrouwen uitdagende doelen voor klanten, collega’s en zichzelf. Ze maakt de weg er naartoe overzichtelijk en behaalt met haar bewust geselecteerde en enthousiaste team prachtige successen."

Niels van den Bosch

"Niels is ons rekenwonder en zet onze projecten met zijn gevoel voor cijfers in financieel perspectief.  Ook denkt hij mee over mogelijkheden om de organisatie naar een volgend niveau te helpen."

© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign