Wat zijn de mogelijkheden?

e-learning

E-Learning

Slim en efficiënt leren doe je door verschillende interactieve leervormen in te zetten. Onze 12 jaar ervaring in online leren heeft een succesvolle e-learning ontwikkelmethodiek opgeleverd. We bouwen in verschillende software en op maat. De beste resultaten komen tot stand door intensief met elkaar samen te werken.

detachering

Detachering

Een detachering van een ervaren e-learning consultant neemt veel werk uit handen. De consultant werkt op locatie. Dit zorgt voor korte lijntjes en een efficiënte werkwijze. Daarnaast kunnen medewerkers intern opgeleid worden. De kennis en vaardigheden op gebied van e-learning worden al lerende geborgd in jouw organisatie.

onderwijskundig-advies

Onderwijskundig advies

Om tot een slimme en innovatieve manier van opleiden te komen, bieden wij expertise op gebied van tooling, advies en ontwikkeling. Hoe komt effectief leren tot stand en welke slimme keuzes maak je? Onze onderwijskundigen weten het antwoord!

opleidingshuis

Opleidingshuis

Een opleidingshuis geeft een vaste structuur aan het leren en ontwikkelen binnen de organisatie. Dit doen we door een structureel en dynamisch opleidingsplan op te stellen en uit te werken. Voor het optimale leereffect worden e-learning, training, coaching en werkplekopdrachten met elkaar gecombineerd.

train-de-ontwikkelaar

Train de ontwikkelaar

Steeds meer organisaties gaan zelf aan de slag met e-learning ontwikkelen. Om organisaties te ondersteunen in dit proces hebben wij de training ‘Train de ontwikkelaar’ ontwikkeld. Zelf e-learning ontwikkelen? Kijk op www.traindeontwikkelaar.nl voor meer informatie.

blended-learning

Blended Learning

Creëer met de combinatie van e-learning en training de ideale mix tussen off- en online leren. Door de inzet van slimme leervormen die vernieuwend en verfrissend zijn, motiveren we medewerkers om nog meer te leren. Welke keuzes maak je en hoe ga je aan de slag? Wij nemen je mee in de blended sheet!

kennistoetsen

Kennistoetsen

Het maken van goede vragen vergt de nodige tijd en didactische kennis. Wij ontwikkelen en bouwen vragen op maat.

Zelf aan de slag?
Volg de training toetsontwikkeling.

Onze klanten

Om items toe te voegen kies je ``Portfolio`` in het menu aan de linkerzijde.
© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign