Wat zijn de mogelijkheden?

look-feel

Look & Feel

Zorg voor herkenbaarheid van jouw organisatie op het online leerplatform. Door een aantrekkelijke en aangename look en feel wordt het leren positief beïnvloedt. Om dat gevoel te creëren ontwikkelen wij een look en feel volledig in lijn met de huisstijl van de organisatie.

e-learning

E-Learning

In het online leerplatform kan bestaande e-learning, zoals SCORM, worden afgespeeld. Het online leerplaform bevat een geïntegreerde ontwikkeltool om zelf e-learning en toetsen te ontwikkelen. Afbeeldingen, teksten, infographics, filmpjes, animaties, vragen en HTML-plugins bouw je zelf of laat je door ons bouwen.

adaptief-leren

Adaptief Leren

Opgedane kennis zakt snel weg. Om dat tegen te gaan werkt het platform adaptief. Op basis van de score op gemaakte vragen wordt automatisch bepaald welke leerdoelen de deelnemer nog onvoldoende beheerst. Vervolgens wordt hier extra op getraind om de kennis naar het gewenste niveau te brengen.

social-learning

Social Learning

Leer van en met elkaar. In het online leerplatform doe je dit op afstand door het sturen van berichten, discussie opdrachten, volgen van webinars en maken van opdrachten. Ook het inleveren en nakijken van opdrachten kan online.

gamification

Gamification

Combineer de motiverende aspecten van spel met leren. Door het gebruik van een scorebord motiveer je deelnemers om hun eigen score te verbeteren. Een eenvoudig te realiseren game-element met een sterk motiverend effect.

apps-mobile-learning

Apps & Mobile Learning

Het online leerplatform is ook beschikbaar via een app, zodat medewerkers met een tablet of smartphone online kunnen leren. Een eigen app in de look en feel van de organisatie. Direct vindbaar in de AppStore en Google Play Store.

rapportage

Rapportage

Het online leerplatform heeft uitgebreide rapportage mogelijkheden. Op deelnemer-, content-, en cursusniveau kunnen statistieken uitgedraaid worden. Monitor de voortgang en resultaten op individueel- en teamniveau.

Onze klanten

Om items toe te voegen kies je ``Portfolio`` in het menu aan de linkerzijde.
Hilversum Media Campus
de Bijenkorf
© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign