Wat zijn de mogelijkheden?

animaties

Animaties

Door gebruik te maken van animaties kun je veel informatie in korte tijd en op een snelle manier begrijpelijk maken. Hiermee creëer je snelle oplossingen waar complexe processen op een heldere en begrijpelijke manier inzichtelijk worden.

infographics

Infographics

Een infographic maakt met een combinatie van beeld en tekst complexe onderwerpen snel duidelijk. Een infographic laat bijvoorbeeld de werking van een product of dienst stapsgewijs en op een overzichtelijke manier zien. Anders dan animaties wordt er in een infographic geen gebruik gemaakt van bewegend beeld of audio.

interactief-ontwerp

Interactief Ontwerp

Effectief en betekenisvol leren valt of staat bij een juiste presentatie van beeld en tekst. Wij adviseren een juiste balans in interactieve elementen te creëren. Denk daarbij aan de afwisseling tussen animaties, tekst, afbeeldingen, audio, film en games.

audio-foto-video

Audio, Foto en Video

Wij ondersteunen bij het opnemen van audio, foto- en video. We werken met professionele stemacteurs en filmcrew. Bij inzet van video kun je denken aan het vastleggen van praktijkvoorbeelden met aandacht voor houding en gedrag, visualiseren van handelingen en video coaching.

vormgeving

Vormgeving

In e-learning speelt beeld een belangrijke rol. Een mooie en rustige vormgeving draagt bij aan een goede leerervaring. Wij gebruiken hierbij de nieuwste grafische principes en ontwikkelingen. De grafische opdrachten lopen uiteen van alleen afbeeldingen of animaties ontwikkelen tot het neerzetten van een complete beeldbank.

look-feel

Look & Feel

Effectieve e-learning valt of staat bij de uitwerking van een look en feel welke aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. De kracht van een goede look en feel is de intuïtiviteit. Beelden vervangen of versterken de tekst. We leggen een grafische bibliotheek aan zodat al het ontwikkelde materiaal eenvoudig hergebruikt kan worden.

Onze klanten

Om items toe te voegen kies je ``Portfolio`` in het menu aan de linkerzijde.
© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign