Afgelopen week werd het Tele’Train team tijdelijk uitgebreid met 5 enthousiaste dames. En niet zomaar dames, maar studenten van de opleiding ‘Learning and development in organisations’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 5 dagen tijd hebben zij een adviesrapport geschreven over hoe wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen meenemen in het proces van co-creatie.

 

In de praktijk blijkt het altijd makkelijk om de opdrachtgever duidelijk te maken hoe dit proces van co-creatie werkt. Zo kunnen regelmatig eerder gemaakte afspraken niet nagekomen worden of blijkt de benodigde inspanning van de klant onderschat. Daarbij hebben onze opdrachtgevers niet altijd goed zicht op waar we ons in het ontwikkelproces bevinden of wat de impact is van het nakomen van afspraken.

 

Een reactie van de studenten:

 

“Wij hebben afgelopen week een design sprint mogen uitvoeren binnen Tele’Train. Een Design sprint houdt in dat je in een week bezig gaat met een vraagstuk vanuit de organisatie. Wij hebben ons deze week beziggehouden met de co-creatie binnen het ontwikkelproces. Wij hebben de week als ontzettend leuk en leerzaam beleefd. We voelden ons erg welkom in het team van Tele’Train. Wij willen hen allemaal bedanken voor hun gastvrijheid en veel succes toewensen met hun werkzaamheden in de toekomst.“

 

De studenten hebben zich vol enthousiasme op deze opdracht gestort en met een goed resultaat. We zijn blij met de adviezen en gaan hier zeker onderdelen van gaan inzetten in de praktijk.

 

Benieuwd naar het advies? En wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign