Organisaties zijn continu in beweging. Of dat komt door de technologische ontwikkelingen, veranderingen in de markt of anderszins, medewerkers worden hier dagelijks in uitgedaagd. Voor L&D professionals geldt hetzelfde; zij moeten meebewegen met deze veranderingen bij het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Daarbij zijn veel keuzes in leeractiviteiten en leertechnologie om medewerkers te ontwikkelen. Maar hoe richt je een leerlandschap voor jouw organisatie effectief in? Welke slimme keuzes maak je en hoe zorg je voor blijvend resultaat?

In de workshop staan deze vragen centraal en brengt de professional een globaal opleidingsplan van zijn/haar organisatie in kaart. Doel is om inzichten, L&D trends en praktijkervaringen mee te geven om het leerlandschap effectief in te richten óf door te kunnen ontwikkelen.

Voor wie?

De Smart Learning workshop is bedoeld voor iedere L&D Professional uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg of overheid, die betrokken zijn bij leren en ontwikkeling van mensen. Denk aan HR-adviseurs, opleidingsadviseurs, onderwijskundigen en kwaliteitsmanagers. Om de kwaliteit te waarborgen houden we de groepen deelnemers klein.

Wanneer en waar?

De aankomende workshops zijn op:

 • Donderdag 26 maart 14.00 – 17.00
 • Donderdag 14 mei 14.00 – 17.00
 • Donderdag 24 september 14.00 – 17.00

We sluiten de workshop af met een borrel.

De workshop vindt plaats op het kantoor van Tele’Train in Amsterdam. Wil jij erbij zijn? Vul dan het inschrijf formulier in om je aan te melden.


  Dhr.Mevr.


  Donderdag 26 maart 2020Donderdag 14 mei 2020Donderdag 24 september 2020

  © Copyright Smart Learning Company 2017
  Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign