Learning Consultant

Spreekt het uitdenken en ontwikkelen van bijzonder slimme online leerconcepten jou aan? Kun jij verwondering in leren creëren? Smart Learning Company is op zoek naar jou!

 

Profiel in het kort

 • Afgestudeerd in Onderwijskunde of Onderwijswetenschappen;
 • Affiniteit en ervaring met online leren is een must;
 • 1 FTE.

 

Ons Talent
Smart Learning Company helpt organisaties bij het verbeteren van de klantbeleving. Wij zien het als uitdaging om houding, gedrag en vaardigheden van de medewerkers te optimaliseren door het ontwikkelen van trainingen en opleidingstrajecten op maat. De praktische, mensgerichte aanpak en jarenlange ervaring in het werkveld van klantcontact, maakt Smart Learning Company uniek.

Je komt te werken in een persoonlijke, inspirerende en dynamische omgeving. Smart Learning Company zoekt naar eigenzinnige en bevlogen collega’s; collega’s die buiten de standaard kaders kunnen denken en anderen en zichzelf voortdurend willen verrassen. Eigen initiatieven worden erg gewaardeerd en er is aandacht voor ontwikkeling en groei. Met een hecht en jong team werken we gezamenlijk aan ons doel: slim en resultaatgericht opleiden in het belang van de klant! Wij geloven in diversiteit en het verschil in de mens. In ons team werken dan ook veel verschillende talenten en juist dat is onze kracht!

 

Jouw Talent?
In deze functie ontwikkel je e-learning voor de SmartLearning Community en klantprojecten. Je beschikt over de kennis en ervaring om slimme online leeroplossingen te ontwikkelen. Je schrijft hier zelf de content voor en kan aangeleverde content omzetten in effectief online leermateriaal. Je bent betrokken bij de implementatie van blended leeroplossingen. Om te komen tot de ideale mix van verschillende leeractiviteiten bedenk je op onderwijskundig niveau een aanpak en geeft de klant hierover advies. Analytisch denken gaat jou van nature goed af. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet mensen te boeien, overtuigen, inspireren en uitdagen.

 

Werkzaamheden
Je maakt deel uit van het e-learning team. De volgende werkzaamheden kunnen onderdeel zijn van de functie:

 • Ontwikkelen van blended leerconcepten;
 • Schrijven van storyboards;
 • E-learning bouwen in verschillende ontwikkeltools;
 • Het zorgdragen voor een aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out van online leermateriaal;
 • Het waken over de didactische lijn in ons online leeraanbod;
 • Inrichten van online leeromgevingen;
 • Het beantwoorden van support gerelateerde vraagstukken van klanten per mail en telefonisch;
 • Workshops en training geven bijvoorbeeld over de didactiek van online leren en blended learning;
 • Adviseren en meedenken over innovatieve opleidingsmethodieken.

 

Interesse?
Ben jij de learning consultant die we zoeken? Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar vacature@teletrain.nl. Voor vragen kun je bellen naar 020 – 470 46 58 of mailen naar vacature@teletrain.nl.

© Copyright Smart Learning Company 2017
Design door: Smart Learning Company | Realisatie: Euforiedesign